18 Ağustos 2015 Salı

KİRLİ GÜNLER MUTLU YÜZLER... 5. VE 6. GÜN ÇEŞME / ALAÇATI...

   Merhabalar herkese... Güzel bir hafta sonunun ardından güzel bir hafta geçirmeye başlamışsınızdır umarım. Ben hafta sonu bir Ankara kaçamağı yaptım. 2 gündürde oldukça yoğun bir tempoyla işe çalışıyoruz. Zor bir hafta olacak... Yinede tatil anılarıyla kendimi gayet iyi meşgul edebiliyorum :) 

    Foça'nın ardından direk akşam konaklama için Çeşme'ye Pırlanta koyuna geçiş yaptık. Kalyoncu kampta kaldık. Alan olarak güzel olsa da tuvalet ve banyolar berbattı. Uzun süre kalmayı düşünüyorsanız tercih etmemenizi öneririm (geceliği 40 tl) Çadırımızı kurduktan sonra hazırlanıp Çeşme gecelerine akalın dedik :) Çeşme marinaya gittik. Oldukça güzel restoran  ve cafeler var. Hangisine gireceğinizi şaşırabilirsiniz. Önceden güzelce bir araştırıp karar verin derim ben. Biz bir haftanın yorgunluğunu atalım hem keyifli hem sakin olsun diye Hayal Kahvesi Çeşmeyi tercih ettik. Hafta içi olduğu için çok kalabalık da değildi ama bize bir iki saat bile yetti.


Oldukça renkli bir çiftiz :D 

    Güzel geçen gecenin ardından çadırımızda uyumanın bir kez daha keyfine vardık :) (Çadır ve kamp alanlarıyla ilgili bir çok soru geldi arkadaşlarımdan son tatil yazımda bahsedeceğim bunlardan) Ertesi sabah kendimizi Ilıca plajında bulduk. Güzel miydi? evet güzeldi. Temiz miydi? hayır değildi. Kalabalık mıydı? hemde çokkk. Plaj şezlong fiyatı 25 tl.




    Plaj sonrası da meşhur Alaçatı sokaklarında gezdik, gezdik ve hayran olduk ...



Zıplayan bu pozlarımız bizim meşhur pozlarımızdır yaklaşık 3 senedir zıplıyoruz :) Her gittiğimiz tatilde zıplanılabilicek her yerde zıplıyoruz :) Alaçatı yel değirmenlerinde de tabii ki :) 







Antika dükkanı ve aynı zamanda cafe... Bu tarz yerler çok fazla Alaçatı da ve ben bayıldım... 






  Alaçatı ya gelmişken; Kumrucu Hikmet'te kumru yiyebilir (11tl), Rumeli dondurmacısından dondurma alabilir (5tl topu), Köşe Kahvede kahvenizi yudumlayıp Alaçatı gezginlerini görebilirsiniz (kahve 10tl).

     Ertesi sabah yine erkenden yollara düştük... Bu sefer Efes, Şirince ve Kuşadası...

    İşlerin yoğunluğuna göre yazılarımı ayarlamaya çalışıyorurm ama bol foto az bilgi gibi oluyor o yüzden sormak istediğiniz merak ettiğiniz şeyler varsa yorum bırakın lütfen...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder