21 Temmuz 2015 Salı

NELER İZLEDİK/11...


    Herkese merhabaaaaa.... Öncelikle bayram mesajı yayınlayamadığım için özür diler ve geçmişte olsa bayramınızı kutlarım. 

    Malum yoğun bir ramazanın ardından 4 günlük tatil ilaç gibi geldi. Gerçi biz bir yere gitmedik çünkü bu cuma 15 günlük bir tatile çıkıyoruz ve inanıyorum ki tatil sonrası muhteşem fotolar ve muhteşem yerlerle size güzel yazılar yazacağım. Ama önce bayramı evde geçirenlerin doğal olarak yaptığı film izleme seanslarımızdan bahsedeceğim :)

   Her güne bir film izledik. Eee keyfimize düşkün olunca da terasa yazlık sinema kurmamız kaçınılmaz oldu :) Açık hava sineması biraz soğuk ama bol keyifliydi... Peki açık hava sinemamızda hangi filmler vizyondaydı... 



Aslında son gün izlediğimiz Hero kesinlikle favorilerimden oldu. Anlatımı güzel aksiyonu güzel komedisi güzel 10 üzerinden 8.5'lik bir filmdi gerçekten Baymax'e bayılmamak imkansız. Bir devam filmi olsa kesinlikle ilk izleyenlerden olurum. İmdb den 7,90 almış animasyon filmi. Çocuklarla, çocuklarsız kesinlike izleyin. 


Çok büyük beklentilerle izlememenizi öneririm. Özellikle ortalarında neredeyse kapatacaktım filmi. Gruplara ayrılmış bir yönetim. uyumsuzlar, dürüstler, dostlar, korkusuzlar falan filan ve bir mesaj... anlatmaya bile gönlüm el vermiyor ama merak eden varsa izlesin... İmdbden 6,6 almış. 


Chappieden sonra izlediğim en güzel robot filmi. Zaten ondan sonra izlememiştim :) Bir kod yazılımcısı ödül olarak patronunun yanına gider ve Ana ile tanışır ve bütün her şey değişir. Bayılarak izledim filmi beklenmedik bir sonla karşılaşmak ise daha güzeldi. İzleyin... 7,8 almış imdbden. 


   Şimdiden hepinize iyi seyirler... Tatile gitmeden önce görüşemezsek de tatil dönüşü görüşmek dileğiyle... Mutlu haftalar mutlu tatiller... :) 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder