19 Ocak 2015 Pazartesi

MİNECRAFT DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONU...

   Bizim zamanımızda doğum günleri bütün arkadaşların toplandığı annelerin misafirlere ikramda sınır tanımamak adına neler yapacağını şaşırdığı en fazla 2 katlı pastanın sükse yaptığı hediye paketlerinin içinden kitap çıkacağını bildiğin halde deli gibi heyecanlandığı günlerdi. Ama şimdiiiii ahh ahhh önce bir konsept belirliyorsun ona göre süslemeler hazırlıyorsun sonra iş pasta tasarımına geliyor bir dolu para verip konseptte uygun pasta yaptırıyorsun o da yetmiyor kek börek yerini minimum salata ve kanepe çeşidine bırakıyor ve en can alıcı nokta sana hediye getirdikleri için sen de gelen misafirlerine ufakta olsa hediyeler hazırlayıp veriyorsun. Aslında olumsuz anlattığıma bakmayın bende bu tarz doğum günleri organizasyonları yapmak adına kafa patlatıyorum ( burada ve burada görüleceği gibi ). Geçen hafta sonuda eşimin yeğenleri için güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Konseptimiz deli gibi oynadıkları Minecraft oyunuydu ve gerçekten herkes çok beğendi. Sizlerede fikir olması açısından bir kaç resim ve süslemelere ulaşabileceğiniz adresleri vereceğim. 


Süslemeleri her zaman olduğu gibi catchmyparty.com dan ve pinterestten :) 









Aslında ikramlar self servis oldu ama masada oturan çocuklar için bir kaç tabak hazırladık. Su şişeleri için hazırlanan süsleri ben peçetede kullanmayı tercih ettim. 


Bizim kuzucuklar üçüz olduğu için :) pastada 3 isim var şaşırmayın :) :) 


Ve gerçekten büyük emek gerektiren muhteşem pastamız. Hendek te pastamızı evde böyle güzel pastalar hazırlayan bir bayana yaptırıyoruz ve pastaların lezzetleri de görünüşleri kadar muhteşem oluyor. 

    İşte bir doğun gününü daha bu şekilde atlatmış olduk. Sıra martta kuzucuklarımın doğum gününe :) 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder