20 Ekim 2014 Pazartesi

SAKARYA DOGA YURUYUSLERİ AKGOL PARKURU

    Bilgisayarsızlığa tam gaz devam. Evde tek bilgisayar olmasının kotu tarafı bana bilgisayar sirasinin bir turlu gelememesi. Tablet ve telefondan anca bu kadar oluyor maalesef kusura bakmayın.

     Uzun bira aranın ardından kısa bir yazıyla karsinizdayim :))  bu sene güz donemi Sakarya Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu doğa yürüyüşlerinin ilkine katildik. Gecen sene yine güz döneminde ilk parkurda katilmistik Hendek te bu sene yine ilk parkur nasip oldu. Yuruyusler 5 yildir yapiliyormus katilimda oldukça fazla biz bu yürüyüşte 130 kisiydik. 8 hafta sürüyor doğa yurusleri ilkbahar ve sonbahar da 2 tur yapiliyor ve mutlaka yeni parkurları ekleniyor. Parkurdan herkesin yararlanabilmesi adına bir katılımcı en çok 4 tanesine katılabiliyor.
     İste size Söğütlü Akgöl parkurundan fotoğraflar...



Sakarya Büyükşehir Belediyesinin tahsis ettiği otobüslerle başlangıç noktamıza vardık. Ekip liderimiz kısa bir konuşma yaptı. 




Ardından da herhangi bir sıkıntı olmaması adına ısınma hareketlerimizi yaptık. 



Harika değil mi? 


Hava yağışlı göstermesine rağmen yağmur yağmadı ancak bir gün önce yağan yağmur nedeniyle bol bol çamur vardı. 





Akgöl


Böğürtlenlerin tadı gerçekten çok güzeldi :)





Yaklaşık 1 saat yürüdükten sonra 45 dakikalık bir mola verdik. 



    Bu hafta yürüyüşe katılamıyoruz ama haftaya bir aksilik olmazsa inşallah katılacağız.  Sakarya da olupda bu yazdıklarımı okuyan varsa mutlaka bu yürüyüşleri denesin derim gerçekten çok eğlenceli ve güzel. Ayrıca facebook dan Mavi Yeşil Sakarya sayfasından yürüyüşleri takip edebilir bilgi alabilirsiniz. Sakarya Büyükşehir Belediyesinin internet adresinden de başvuru yapabilirsiniz (sadece pazartesileri başvuru yapabiliyorsunuz).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder