5 Haziran 2014 Perşembe

DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONU

     Yakın zamanda canım yeğenlerimin doğum günü vardı. Afyonkarahisar' da oturuyorlar ama ben nerede olursam olayım ( Isparta, Denizli, Ankara, İstanbul, Sakarya sırasıyla :D )  hiç kaçırmadan doğum günlerine katıldım. Bu sene biraz daha fazla işin içine girerek onlar için ufakta olsa bir doğum günü organizasyonu hazırladım. Çok keyifli ve eğlenceli geçti. Hem çocuklar hem de biz büyükler çok eğlendik.  Sizlere de fikir olması açısından doğum gününden bir kaç fotoğraf ve kullanmak isterseniz diye indirip çıktı alabileceğiniz belgeleri de eklemeye çalışacağım.

Anneleri  onların isteklerine ve ilgi alanlarına göre her sene zaten  bir konsept belirliyordu. Bu sene ki konseptimiz ben ve kocamın kararıyla Korsanlar oldu. Masa örtüsü konusun da pek bir seçenek yaratamadık maalesef, bu yüzden de renklerimiz olan siyah, beyaz ve kırmızıyla pek bütünlük sağlayamadık.  





Bizimkiler pek fotoğraf çekilmeyi sevmiyorlardı ama bu süslerle çok eğlenerek fotoğraf çekildiler. Altın para çikolataları ise toptancıdan alıp paketledim ve üzerine isimleri ve doğum günlerini yazarak gelen misafirlere hediye ettik. 


Resimde tam görünmemiş ama bardak, tabak ve çatal bıçağımızı kırmızı seçtik. Gelen minik konuklarımız içinde ben birer korsan maskesi ve korsan boyama sayfaları hazırladım kesinlikle çok sevdiler. Renkli truflarımız ise candy crush delisi kuzularımızın ısrarıyla şeker bombasına dönüştü :)





Pasta için çok araştırma yaptık. En sonunda evde kendimiz yapmaya karar verdik. İnternetten ablam korsan süsleri almış ve ve pastamızı onlarla süsledik. Hem keki taze hem kreması az ve yağsız oldukça lezzetli bir pasta yemiş olduk.


Korsan konseptli parti yapar da teyze hiç korsan olmaz mı? Penti her sene ünlülere aile içi şiddete karşı özel tasarımlar hazırlatıyor. geçen sene Bay J nin hazırladığı tasarımı almıştım bu sene Can Bonoma nın Penti için hazırladığı bu çorabı görür görmez aldım tabiki. 


Bunlarda benim minik serseri ikiz korsanlarım :) :) 







Kendime Not: 2015 de temamız Süper Kahramanlar :) 

2 yorum:

  1. Nice blog--Visit http://salmankhanbeing.blogspot.com/ for Bollywood high quality wallpaper free download

    YanıtlaSil